Cursus Afvallen gaat weer van start.

Wil jij gezond afvallen in het nieuwe jaar? Schrijf je  dan nu in voor deze cursus bij Fysiotherapie Menterwolde. 2 x per week sporten onder begeleiding van een sportinstructeur en een gewichtsconsulente. Er hoeven geen specifieke diëten gevolgd te worden. Tijdens het trainen wordt er zowel aan conditie/afvallen gewerkt als aan het versterken van de spieren. Dit gebeurt door middel van losse oefeningen op een matje tot het gebruik van apparatuur, zoals pully of dumbells.
Om succesvol af te vallen moet je niet alleen meer gaan bewegen, maar moet je ook werken aan een gezondere leefstijl.
Fysiotherapie Menterwolde werkt daarvoor samen met gewichtsconsulente Miranda Westers. Tijdens de cursus ‘Afvallen’ komt Miranda 3 keer langs om te vertellen over onderwerpen, die te maken hebben met afvallen en gezond leven. Ze leert je tijdens de bezoeken ook hoe je je met de juiste voeding veel fitter kunt voelen. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak met haar te maken voor een advies op maat.

Doel: Gewicht verliezen door bewust te leren eten en een gezonde leefstijl aan te leren.
Start op maandag 7 januari
Tijden: Maandag: 20.30 - 21.30 uur; donderdag: 20.00 - 21.00 uur
12 weken: 2 x per week.
Locatie: trainingszaal Fysiotherapie Menterwolde in Muntendam
Kosten: 28,50 euro per maand

Wil je meedoen met de nieuwe cursus ‘Afvallen’?
Je kunt je dan aanmelden via de mail: info@fysiotherapiementerwolde.nl o.v.v. cursus Afvallen of telefonisch: 0598-453535.

 

Reactie toevoegen