Gratis kerstfair in het station Zuidbroek

In het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 december organiseert het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum een gezellige kerstfair. Beide dagen is er voor elk wat wils. Er zijn diverse activiteiten, zoals een workshop houten kerstfiguren
beschilderen, er zijn diverse modelspoorbanen in kerstsfeer en u kunt uw huisdier laten schilderen (neem een foto mee).
Natuurlijk zijn er kerstdecoraties te koop. En zowel binnen als buiten kunt u terecht voor een hapje en een drankje. De kinderen kunnen buiten marshmallows roosteren.

Zaterdag tussen 15.00 en 17.00 uur treedt de bluesband Blues Fuel op in het Museumcafé. Het hele programma is binnenkort te lezen op de website van het NNTTM. Laat u verrassen. De toegang gedurende dit weekend is gratis, inclusief museumbezoek.

Naast de kerstfair is ook de nieuwe expositie ‘Theo van den Boogaard spoort wél’ te zien. Deze interessante expositie is nog tot en met 10 maart aanstaande in het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum te bekijken.

Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatsstation 3e klasse uit 1865. In het station bevindt zich het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Het museum is iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is het museum in de kerstvakantie doordeweeks geopend van 13.00 – 17.00 uur met uitzondering van 24, 25, 31 december en 1 januari.

Reactie toevoegen