Activiteiten bibliotheek Veendam

LinkedIn College in Bibliotheek Veendam
Woensdag 10 oktober vindt in Bibliotheek Veendam om 19.30 uur een college plaats over LinkedIn, het grootste professionele netwerk ter wereld. Velen van ons zullen ongetwijfeld ooit een profiel hebben aangemaakt op LinkedIn. Het platform wordt vaak gebruikt als digitale visitekaartenbak. Dat is jammer, want er is veel meer mogelijk.  Expert Guy Strijbosch laat op woensdagavond 10 oktober zien wat je zakelijk nog meer uit LinkedIn kunt halen. Laat je verrassen door de mogelijkheden. Het LinkedIn College wordt georganiseerd door Biblionet Groningen en Parkmanagement De Veenkoloniën. 
De lezing in Bibliotheek Veendam begint om 19.30 uur en de toegang is gratis. Aanmelden kan via https://pmdv.nl/linkedincollege.

Bouw je eigen game in Bibliotheek Veendam
Woensdagmiddag 17 oktober kunnen kinderen en (groot)ouders in Bibliotheek Veendam kennismaken met Bloxels. Met deze gekleurde blokjes kun je een game bouwen. Maak je eigen game met de blokjes van Bloxels. We gaan deze middag onze eigen levels bouwen, vol platforms en vijanden om te verslaan. We bedenken karakters, bouwen de levels en natuurlijk gaan we onze eigen games spelen!
De vrije inloopmiddag in Bibliotheek Veendam duurt van 14.00 uur tot 16.30 uur.

Voorleesmiddag in Bibliotheek Veendam
Kom vrijdagmiddag 19 oktober in Bibliotheek Veendam luisteren naar een nieuw voorleesverhaal. Deze maand leest Wil voor uit het prentenboek ‘Het kartonnen kasteel’ en na het voorlezen gaan we een eigen kasteel bouwen.
Edo en Bart zijn dikke vrienden. Ze spelen altijd samen. Op een dag komt er een nieuwe jongen, Kai. Hij wil ook meedoen. Maar Bart weet niet of hij daar wel zin in heeft. Bart voelt zich buitengesloten en gaat verdrietig terug naar huis. Niet veel later wacht hem een bijzondere verrassing...
De voorleesmiddag in Bibliotheek Veendam begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 14.45 uur.

Reactie toevoegen