Een feest voor en door leerlingen

Dit jaar viert de scholengemeenschap in Hoogezand het 150-jarig bestaan, onder andere met een reünie op zaterdag 13 oktober 2018. Een feest van ontmoeten en terugkijken; een gezellige happening bestemd voor de oud-leerlingen van het Aletta en alle scholen openbaar voortgezet onderwijs die in het Aletta zijn opgegaan. En natuurlijk ook voor de (oud-)medewerkers van deze scholen in Hoogezand-Sappemeer. De lijst van de betreffende scholen is overigens te vinden op de schoolsite www.aletta.nl

Het wordt dus een mooie mix van oud, niet zo oud en jong. Heb je nu wel of geen diploma, heb je korte of langere tijd op het openbaar voortgezet onderwijs in Hoogezand-Sappemeer gezeten of er gewerkt, het maakt niet uit. Het Aletta wil op een leuke manier faciliteren dat de mensen met elkaar in contact komen.

Je kunt je oud-klasgenoten op 13 oktober ontmoeten in de klaslokalen en met ze op de foto op het schoolplein. Daarnaast kun je ook nog deelnemen aan een lesje van je favoriete leraar van toen. Je kunt met je klas- c.q. schoolgenoten een (virtuele) tour maken langs de oude schoolgebouwen. Maar vooral ook bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje in het ontmoetingscafé. Voor wie sportief of actief bezig wil zijn die dag, zijn er ook tal van mogelijkheden. Zo is er o.a. een pubquiz en worden de reünisten uitgedaagd in Aletta’s Escaperoom. Daarnaast is er in de theaterzaal van de school de talkshow ‘Dat is er 1 van het Aletta’, waarin prominente oud-leerlingen worden geïnterviewd en zijn er muzikale optredens van talentvolle oud-leerlingen.

Meer informatie over deelname aan het middagprogramma (12.00-17.00 uur) en avondprogramma (17.00-20.00 uur, met o.a. foodtruckfestival) van de reünie is te vinden op de schoolsite www.aletta.nl. Aanmelden voor de reünie kan ook via deze site.

Reactie toevoegen