Pruiverij nieuwe stijl

Reeds vele jaren vindt de Pruiverij, Oetmaarkt en Straatmuzikantenfestival plaats in centrum Veendam. Na de evaluatie vorig jaar van het evenement is de conclusie getrokken dat het teveel een muziekevenement was geworden. De winkeliersvereniging en enkele deelnemers wilden het accent graag weer meer naar de culinaire kant laten vallen. Vandaar dat we wat aanpassingen hebben gedaan aan het evenement. De Pruiverij zal zich niet alleen concentreren op het Museumplein. Ook op de Promenade en op het Veenlustplein kan er nu worden genoten van diverse lekkernijen.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is er gekozen voor 1 dag in plaats van 2 dagen aangezien de winkeliersvereniging geen koopzondag heeft gepland in september. Vandaar de ruimere openingstijden op zaterdag. We starten om 11.00 uur en eindigen om 18.00 uur.

Tijdens de Pruiverij zal er nog steeds muziek en entertainment te zien en te horen zijn. Op het Museumplein staat de welbekende Koepel van de Vakantiemarkten waar gedurende de gehele dag een muziekprogramma ten gehore zal worden gebracht. Bij de locatie op de Promenade zal een DJ zorgen voor een goeie sfeer en is er een clown die de kinderen vermaakt. Op het Veenlustplein hebben we een DJ en live-muziek.

De Oetmaarkt is zoals altijd te vinden op het Museumplein. Het Veenkoloniaal Museum, Kleinkunst, het Filmhuis en Theater van Beresteyn presenteren zich gezamenlijk. Theater van Beresteyn organiseert deze zaterdagavond het Anjerconcert i.s.m. de Veteranen. Maak kans op vrijkaarten tijdens de Pruiverij/Oetmaarkt!

Wij heten jullie van harte welkom op de Pruiverij en Oetmaarkt en zien jullie graag as. zaterdag in het centrum van Veendam.

Reactie toevoegen