Start jaarprogramma met Cockerpower

Borgercompagnie - Na een maand betrekkelijke rust en uitstapje naar Margaretha Hardenberg kerk voor afronding van hun Tammo- project starten de cultuurstichtingen MMC en de Cultuurwerkplaats BC47 uit Borgercompagnie hun voorjaarsprogramma.
Start jaarprogramma met Cockerpower
Op zaterdag 24 februari a.s.  wordt begonnen met een spectaculair optreden van de 7 koppige formatie uit Groningen. Reserveren wordt aanbevolen en wel op info@metmeercultuur.nl  of tel 06-29025092
De band brengt met hun tribute show een eerbetoon aan de in 2014 overleden Joe Cocker, de bijzondere zanger die bijna veertig jaar actief is geweest in de pop- en bluesmuziek. Hij wist met zijn rauwe stemgeluid en unieke performance, inclusief dito armbewegingen, menig fan aan zich te binden.
Cockerpower heeft alles in huis om het repertoire van Joe Cocker zo puur mogelijk voor het voetlicht te brengen met Piet Bakker in de rol van Joe Cocker, Jolanda de Haan en Chris Hooghuis voor de swingende backing, sax en percussie, samen met de ervaren ritmesectie bestaande uit Wes Batista op drums, Harold Stap op bass en Jan Vrieling op gitaar en Peter Kooi op toetsen.

Reactie toevoegen