Volkszangers en vrijwilligers opgelet!

De Stichting Sarastro, Muziektheater voor het Noorden heeft dit jaar en groot aantal activiteiten op stapel staan met veel optredens in theaters. Voor de theaterproductie Kerstavond en andere projecten, zoekt het Muziektheater nog volkszangers m/v voor de groep Tempus Fugit.

Volkszangers en vrijwilligers opgelet!

Tempus Fugit brengt het publiek in aanraking met veelal ‘vergeten’ populaire Nederlandse liederen waar onze cultuur zo verrijkt mee is en die lange tijd afgesloten van de buitenwereld in kelders en archieven lagen opgesloten. Basis voor Tempus Fugit vormen de gezamenlijke nostalgische potpourri’s, aangevuld met solo’s, dan wel duetten, dan wel groepsliederen. Tempus Fugit werkt op basis van een jaarlijkse projectformule onder de vleugels van Stichting Sarastro en heeft een eigen ‘database’ in ontwikkeling met partituren, liederen en teksten. Vanaf de start is gekozen voor een kwalitatieve muzikale begeleiding met volkse amateurzangers. Zangers (m/v) met hun eigen toon, taal, timbre en toneel, die een hechte groep willen vormen. Met hun hart bij het Nederlandse lied.
De Stichting heeft ook vrijwilligers nodig voor de decor- en kostuum naaiploeg. Iedere dinsdagochtend wordt daaraan gewerkt in gebouw de Stoperette in Stadskanaal. Met veel plezier worden daar de leukste en mooiste dingen gemaakt. Onkosten worden vergoed.
Meer informatie op www.stichtingsarastro.nl

Reactie toevoegen