Sinterklaas in Meeden

Sinds een aantal jaren organiseert een werkgroep van de Dorpsadvies Raad Coöperatie (DRC) de intocht van Sint Nicolaas in ons mooie dorp Meeden.
Op welke manier de Goedheiligman dit jaar naar Meeden komt is voorlopig nog een verrassing. We zullen het zien als hij op 25 november tegen 14.00 uur aankomt bij het Dorpshuis. Wel is aangekondigd dat de Sint ongeveer 20 Zwarte Pieten mee zal nemen uit Spanje en dat hij om ongeveer 13.30 uur zal vertrekken uit Meeden-West.
Hij zal hierbij vergezeld worden door een vrachtwagen van de firma Remmers met daarop muziekkorps Excelsior uit Nieuwe Pekela.
De aankomst in het Dorpshuis heeft de Sint gepland zo rond 14.00 uur. Tenminste als de stoet niet opgehouden wordt door de grote menigte mensen langs de Hereweg die de aankomst van de Sint niet willen missen.
 
In het Dorpshuis zal de Sint en zijn gevolg worden verwelkomd  en vindt vervolgens tot ongeveer 15.00 uur een gezellig Sinterklaasfeest plaats, met  muziek en zang. Dit alles wordt natuurlijk in perfecte banen geleid door “meneer Koos” en zijn assistenten. 

Reactie toevoegen