Programma PvdA

De PvdA Midden-Groningen heeft haar partijprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen Midden-Groningen bekend gemaakt. Het programma legt veel prioriteit bij de thema's jeugd, leefbaarheid, werk en armoedebestrijding.

Uiteraard heeft ook de gaswinningsproblematiek een prominente plaats op de prioriteitenlijst van de PvdA. In het programma zijn deze onderwerpen concreet terug te zien in een verbetering van het minimabeleid en maatregelen om de ontwikkelkansen voor kinderen te vergroten. Ook is financiële ondersteuning van leefbaarheidsinitiatieven in dorpen en wijken in het programma opgenomen. De nieuwe PvdA-fractie wil graag met de inwoners van de toekomstige gemeente in verbinding zijn. Weten wat er leeft en speelt en vervolgens de stem zijn van de inwoners. Op de eerder gepresenteerde kandidatenlijst van de PvdA staan zowel kundige oudgedienden als frisse en enthousiaste nieuwkomers.
“Na jaren van economische malaise zien we dat de economie in Nederland weer aantrekt. Het is voor de PvdA belangrijk dat iedereen daarvan mee profiteert.”
Met de plannen in dit PvdA-programma denkt de PvdA Midden-Groningen daar recht aan te doen.

Reactie toevoegen