Henny Lamain stopt na 35 jaar

De bijeenkomst bij OBS Verkruisen kreeg een extra bijzonder tintje i.v.m. met het afscheid van Henny Lamain, zoon Martijn en dochter Josefien. Ze stoppen met het organiseren van het praktisch verkeersexamen voor de basisscholen in Menterwolde.
Henny Lamain stopt na 35 jaar
Dankzij de praktische verkeerslessen, gegeven door Henny Lamain, Martijn Lamain en Josefien Bosscher-Lamain, ontvingen alle 20 leerlingen van groep 8 van de obs Verkruisenschool uit Muntendam op maandag 12 juni, hun welverdiende diploma. Na goed geoefend te hebben, weten zij hoe zich in het verkeer te gedragen. Deze leerlingen zijn hiermee in het bezit van een nuttig diploma, waar ze trots op mogen zijn en waar ze een heel leven lang profijt van hebben! Wethouder Jaap Borg van de gemeente Menterwolde was hierbij aanwezig om de kinderen hun diploma te overhandigen. Maar de wethouder kwam niet alleen voor de leerlingen. Henny stopt na 35 jaar les geven. Zoon Martijn doet dit al 20 jaar en dochter
Josefien 15 jaar. Ze kregen uit handen van de wethouder een prachtig boeket bloemen en een VVV-bon. Josefien kon helaas niet aanwezig zijn.
 

Reactie toevoegen