Evangelisch Centrum nodigt uit!

Evangelisch Centrum Zuidbroek houdt zondag 22 januari opnieuw een gezinsdienst. De naam dekt misschien niet helemaal de lading, omdat men zou kunnen veronderstellen dat dit alleen voor gezinnen is bedoeld. Niets is echter minder waar! Het betekent namelijk dat de samenkomst uitermate geschikt is voor mensen van alle leeftijden (kinderen en volwassenen). De invulling van de dienst wordt op zo’n manier vormgegeven dat het boeiend is voor jong en oud. Het is belangrijk dat de mensen zich thuis voelen. Er wordt op een eenvoudige manier vertelt vanuit de bijbel. Daarnaast is er veel ruimte voor zang en muziek en kunnen mensen elkaar op een ontspannen ontmoeten.
De samenkomst begint om 16.00 uur terwijl de koffie, thee en ranja vanaf 15.30 uur klaar staat.

Speciaal voor de kinderen is er zaterdag 28 januari weer een kinderfestijn.
Deze kinderfeesten worden maandelijks georganiseerd voor kinderen van 4 tot 12 jaar en zijn vrij toegankelijk. Deze feesten kennen een gevarieerd programma, zoals: Knutselen, Muziek, Zang, Dans, Verhaal luisteren, Spelletjes doen, Poppenkast kijken, noem maar op!

Al deze activiteiten vinden plaats in het gebouw ‘Sound of Music’ aan de Heiligelaan 71C in Zuidbroek. Voor info: eczuidbroek@gmail.com

Reactie toevoegen