Baby- en Peutercafé

Op vrijdagochtend 20 januari vindt het eerste Baby- en Peutercafé van dit jaar plaats. Dineke van de bibliotheek leest voor uit De kleine walvis.
 
Nationale Voorleesdagen
In de periode 25 januari t/m 4 februari staan de Nationale voorleesdagen centraal in de bibliotheken, scholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Op allerlei manieren besteden instellingen aandacht aan het belang van voorlezen aan jonge kinderen. Dit jaar is De kleine walvis van Benji Davis gekozen tot prentenboek van het jaar en staan de activiteiten in het teken van dit prentenboek

Voorlezen
Dineke van de Bibliotheek gaat voorlezen uit het prentenboek. Zij doet dit op interactieve manier, zodat het verhaal nog leuker is om naar de luisteren. Ze neemt zelfs de hoofpersoon uit het boek, de jongen Boy mee! Hoe? Kom maar kijken en luisteren tijdens het baby- en peutercafé aan de molendijk in Hoogezand op 20 januari. Het begint om 10.00 uur en het is gratis.
 
Consultatiebureau
Deze ochtend organiseert Bibliotheek Hoogezand i.s.m. het Centrum Jeugd en Gezin. Voor eventuele vragen over de verzorging en ontwikkeling van een baby kunt u vanochtend ook terecht bij de wijkverpleegkundige of de logopediste. Uiteraard is er gelegenheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen. 
 
Alle ouders met baby’s en peuters zijn van harte welkom.

Reactie toevoegen