Nieuw seizoen de Noordsuythoeve!

Na een rustige zomer zijn wij erg blij dat er weer beweging ontstaat in en rondom het MFC. Wij zijn uitgerust en enthousiast begonnen aan het nieuwe seizoen en we hebben alweer wat activiteiten in de agenda staan! Om te beginnen kunt u 16 september weer bij ons terecht voor de traditionele BINGO avond! (Zie de advertentie in de MiddenGroninger deze week).
De Zeskamp die op de planning stond voor 17 september moeten wij, vanwege het feit dat er zich geen teams hebben aangemeld, helaas van de agenda halen. Op donderdag 22 september is er een voorlichtingsavond namens de Vereniging Groninger Dorpen over aardbeving bestendigheid, waarbij u van harte welkom bent dit bij te wonen. Op zaterdag 1 oktober is er weer de jaarlijkse klaverjasmarathon en op 29 oktober de door de Klokkenluiders geor- ganiseerde jaarlijkse spooktocht. Muziekvereniging Oosterbroek geeft op 5 november een groots najaarsconcert en natuurlijk wordt er ook weer het Sinterklaasfeest gevierd op 26 november. Nieuw is de vogeltentoonstelling in de week van 12 t/m 17 december met aansluitend de jaarlijkse kerstmarkt, welke dit jaar weer in samenwerking met dameskoor Elk&Ain georganiseerd wordt.
U leest het, er is weer van alles te doen, blijf op de hoogte door onze agenda in de gaten te houden op onze website www.mfcdenoordsuythoeve.nl of via onze Facebookpagina! Wij hopen u weer vaak te zien, het beheerteam van MFC de Noordsuythoeve!

Reactie toevoegen