Spectaculaire hengstencompetitie

Twee dagen na de Grote Prijs opende het Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen voor de laatste keer tijdens de 54e editie de deuren. Maandagochtend 11 januari werd gestart met de Isah Hengstencompetitie dressuur. Vooral de klasse L was hierbij spectaculair. Marieke van der Putten met Glock’s Toto jr. wist het publiek op de banken te krijgen met haar kü̈r. Tijdens de Blom Hengstencompetitie springen klasse M was Albert Zoer met Florian op koers naar wist. Bij de laatste hindernis ging het fout, waardoor Maud Roosendaal met Quint deze rubriek wist te winnen. Het trouwe publiek wist ook op deze extra dag de weg naar de Eurohallen in Zuidbroek te vinden. Vanaf de goed gevulde tribunes werden de deelnemers fanatiek aangemoedigd.
In verband met de weersomstandigheden op dinsdag 5 januari 2016 heeft de organisatie van IICH Groningen besloten om de Isah Hengstencompetitie dressuur en Blom Hengstencompetitie springen niet door te laten gaan. Na overleg is besloten de competitiewedstrijd op maandag 11 januari 2016, alsnog te verrijden.
De volledige uitslagen van de wedstrijden zijn te vinden op www.iichgroningen.nl.
De organisatie van het 54ste Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen bedankt alle sponsoren, vrijwil- ligers, ruiters en bezoekers voor het mede mogelijk maken van dit evenement.

Reactie toevoegen