Als opname in zicht komt

Er komt een moment dat iemand die lijdt aan dementie niet meer thuis kan wonen en opgenomen wordt op een verpleegafdeling. Gea Hagenauw, leidinggevende op een psychogeriatrische afdeling van ZINN, vertelt u tijdens het Alzheimer Café Hoogezand Sappemeer van woensdag 20 januari wat u kunt verwachten als opname in zicht komt.
Iedereen die in zijn of haar omgeving op de één of andere manier met dementie te maken heeft is van harte welkom in het Alzheimer Café.
Elke derde woensdag van de maand vindt het Alzheimer Café Hoogezand Sappemeer plaats in ZINN-locatie De Burcht, Van der Duyn van Maasdamweg 250, Hoogezand.
Van te voren aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. Bezoekers zijn vanaf 19.00 uur welkom. De avond wordt rond 21.30 uur afgesloten.
Iedereen die vragen heeft over dementie kan terecht bij het Alzheimer Café. Of iemand nu zorgt voor een dementerende naaste, bang is om dement te worden, onlangs heeft gehoord dat hij dementie heeft, er beroepshalve mee te maken heeft of op zoek is naar de juiste vorm van hulp, iedereen is welkom! Alle gasten leren en profiteren van elkaars ervaringen, kennis en kunde.

Reactie toevoegen