Jasper Kools wint Grote prijs

Zuidbroek, 9 januari 2016 - De Duitser Jasper Kools is met Chatto 4 de winnaar van de Grote Prijs tijdens het 54ste Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen. In de spannende barrage wist hij Albert Zoer met Heechhiem’s Cancun Vdm en Leon Thijssen met Captain Cooper voor te blijven. De finale zorgde ervoor dat het publiek in de volle Eurohal op het puntje van de stoel zat. Van de 50 combinaties in de Grote Prijs wisten 15 zich te plaatsen voor de barrage. In de barrage was Jur Vrieling met Carrera Vdl de snelste, maar hij wist helaas niet foutloos te blijven.

Finales Young Horses, 1.30 meter en 1.35 meter
In aanloop naar de Grote prijs zijn er een aantal spannende finales verreden in de klasse Young Horses, 1.30 meter en 1.35 meter. De finale in de klasse 1.35 meter werd gewonnen door Leon Thijssen met Ambler Gambler. In finale 1.30 meter was Hartwig Rohde (GER) met Havinga's Amigo het snelste. Winnaar in de klasse Young Horses werd Sanne Thijssen met Stippel. De volledige uitslagen van de wedstrijden tijdens IICH Groningen zijn te vinden op www.iichgroningen.nl.

Hengstencompetitie
IICH Groningen is nog niet afgelopen. In verband met de weersomstandigheden in Groningen heeft de organisatie van IICH Groningen besloten om de Isah Hengstencompetitie dressuur en Blom Hengstencompetitie springen op 5 januari 2016 niet door te laten gaan. Na overleg tussen organisatie, de eigenaar van de hal en het KWPN is besloten de competitiewedstrijd aanstaande maandag 11 januari 2016 alsnog te verrijden. Voor tijden en startlijsten kijk op www.iichgroningen.nl

Reactie toevoegen