Nieuws van Buurtactief

“Wij, van Buurtactief onderdeel van de Dorpsraadcoöperatie, wensen u nog een heel gelukkig gezond 2016”. Vanaf 11 januari wordt elke maandagochtend de bibliotheek en steunpunt een Digipunt. Na enkele cursussen gehad te hebben in het afgelopen jaar, hebben we besloten om vanaf 30 november een soort inloopochtend te houden voor tablet en smartphone.
In eerste instantie was dat om en om, voor tablet en telefoontjes. Elke maandagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur. Helaas was er niet genoeg animo. Nu beginnen we weer op 11 januari 2016, we noemen het steunpunt dan even het Digipunt. Daar waar u elke maandagochtend van 10.00 uur tot 12.00 kunt aan- schuiven met vragen. (Ook voor laptops en computer vragen.) Bijvoorbeeld: hoe verstuur ik een foto? Vraag ik Digid aan? Verwijder ik bepaalde dingen enz. enz.

Lijkt het u ook wat om wat informatie aan te horen of even aan te schuiven en mee te kijken, kom dan gerust binnen. Ook mensen die er veel vanaf weten zijn van harte welkom. Op deze manier kunnen we alle mensen evenveel aandacht geven. Meedoen is gratis.

Reactie toevoegen