Andullatietherapie in De Noordsuythoeve

MFC De Noordsuythoeve in Noordbroek staat op 8, 9 en 10 januari volledig in het teken van de Open Dagen. Tijdens deze dagen kunnen geïnteresseerden kennismaken met andullatietherapie, een relatief nieuwe en wetenschappelijk onderbouwde behandelmethode. Veel mensen hebben te maken met lichamelijke gezondheidsproblemen, zo-als reuma, artrose of fibromyalgie. Deze klachten zijn chronisch van aard en kunnen een grote invloed hebben op het dagelijks leven. De zoektocht naar pijn- verlichting verloopt vaak moeizaam.
We zullen in de toekomst steeds vaker moeten investeren in onze eigen gezondheid. Home health products biedt de mogelijkheid om in vertrouwde omgeving de controle over het eigen welzijn te behouden. Andullatietherapie be- hoort tot de nieuwe generatie behandelingsmethoden. De therapie bestaat uit een combinatie van mechanische trillingen en infrarood-dieptewarmte.
Andullatietherapie zorgt niet alleen voor de verlichting van acute en chronische pijn, maar kan ook preventief worden ingezet. Fysieke inspanningen vragen veel van het menselijk lichaam. Vaak gaan we zelfs over onze grenzen heen, wat veel energie vergt. Een goede prestatie geeft voldoening, maar wel alleen als het bijbehorende herstel zorgt voor nieuwe energie en blijvend betere prestaties.

Bent u nieuwsgierig naar wat andullatietherapie voor u kan betekenen? Kom dan op 8, 9 en 10 januari naar de Open Dagen bij MFC De Noordsuythoeve in Noordbroek en probeer de Andumedic, het medisch massagematras van home health products, vrijblijvend uit. Wilt u wachttijden voorkomen? Maak dan snel een afspraak via 076-5329050 of www.gezondheidswijzer.nu.

Reactie toevoegen